Werken bij

Algemene Informatie:

Het Dikker & Thijs Hotel ligt aan de Prinsengracht op de hoek van de Leidsestraat vlakbij het Leidseplein, in het historische en culturele hart van Amsterdam.


Alle belangrijke musea, bioscopen, theaters, restaurants en winkelstraten bevinden zich op loopafstand van het hotel. Vanaf Schiphol zijn er goede treinverbindingen met het Centraal Station. Vanaf het Centraal Station is het hotel binnen 10 minuten te bereiken met tram 2 of 12, halte Prinsengracht.

Geschiedenis:


In 1895 legt de heer A.W. Dikker met zijn beroemde delicatessenzaak de basis voor wat later Dikker & Thijs gaat heten. Als Henri Thijs, die jaren bij de Franse meesterkok Auguste Escoffier heeft gewerkt, in 1915 zijn partner wordt, begint voor Dikker & Thijs de successtory. In 1921 wordt het statige hoekpand aan de Prinsengracht/Leidsestraat betrokken. Nu is het meer dan 100 jaar later, maar in het vernieuwde Dikker & Thijs Hotel leeft de inspiratie van deze twee grondleggers nog altijd voort in dit mooie, historische hotel in het centrum van Amsterdam.

 

Direct solliciteren?